Araş. Gör. Pelin Dinçer

Eğitim Durumu

• Doktora/PhD Hacettepe Üniversitesi - Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, 2011 - Devam Ediyor
  • Lisans/Undergraduate Hacettepe Üniversitesi - Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, 2003 - 2008
  • Y. Lisans/Graduate Hacettepe Üniversitesi - Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, 2008 - 2011
  • Y. Lisans/Graduate Universität Duisburg-Essen - Institut für Politikwissenschaft, 2010 - 2011

Kongre ve Sempozyumlar

• 2009 - Pelin Dinçer, "'Erkeklik Habitusu'nun Oluşumunda Kadının Rolü", Uluslararası Multidisipliner Kadın Kongresi,İzmir , Sözlü Sunum - Özet Kitabında Basım, Dokuz Eylül Üniversitesi.
  • 2009 - Pelin Dinçer, "Toplumsal Cinsiyet Rollerine Yapısökümsel Bakış", Siyasi İlimler Türk Derneği VII.Lisansüstü Kongresi,İstanbul , Sözlü Sunum, İstanbul Bilgi Üniversitesi.

Kitap / Kitaplar

• " 'Okuyucu'nun Farkındalık Yolu: Yapısöküm ve Jacques Derrida", Günümüzde Yeni Siyasal Yaklaşımlar, Eleştiriler-Farklılıklar-Çözüm Arayışları, Hilal Onur İnce (ed.), Pelin Dinçer; Doğu-Batı Yayınları, 2010, Ankara , ISBN: 9789758717.

Profesyonel İş Deneyimleri:

• [2008] - [Devam Ediyor], H.Ü. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü, Araştırma Görevlisi.

Ödüller

• Hacettepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Lisans İkinciliği, 2008, Kurum: Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ödül Tipi: Plaket.