Hacettepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü
Hacettepe Yeşil Vadi
Hacettepe Elmadağ Tesisleri
Hacettepe Geyik Kafe
DİKKAT: Azami Süreleri Sona Eren Öğrencilerimiz lütfen ekteki belgeyi inceleyiniz.

DİKKAT: Azami Süreleri Sona Eren Öğrencilerimiz lütfen aşağıdaki bilgileri dikkatle okuyunuz.

2020-2021 Eğitim yılı bahar dönemi sonunda azami sürelerini dolduran ancak mezun olamayan öğrencilerimize başarısız oldukları (devamsızlık nedeniyle başarısız olunan dersler de dahil) ve hiç almadıkları dersler için 2 ek sınav hakkı tanınmıştır. Bu haktan yararlanmak isteyen öğrencilerin dilekçe ile birlikte kayıtlı oldukları program/bölümlere 29 Kasım 2021 tarihine kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Ek sınav hakkından yararlanmak isteyen öğrencilerin dönem katkı payı ücretini genel sınav dönemine kadar yatırması gerekmektedir (Bkz. https://oidb.hacettepe.edu.tr/tr/azami_sureleri_sona_eren_ogren-94 ). Ek sınav hakkını kullanmadan mezuniyetine 2-5 dersi kalan öğrencilerin ise talepleri doğrultusunda durumlarının değerlendirilmesi ve 4 yarıyıl ek süre verilmesi için 5 Kasım 2021 tarihinden önce bölümlerine dilekçe ile başvurması gerekmektedir.